Even voorstellen…

annet_voor_healingcodeIk ben Annet Kuyper-Coppoolse, 60 jaar, werkzaam samen met mijn partner Dick Kuyper in ons bedrijf Synergy at Work.

We coachen als duo, als man en vrouw gezamenlijk, 40 en 50 plussers in hun loopbaan. We helpen hen hun werk en leven te transformeren. Voorbij het moment van vastlopen te komen bij nieuwe levenskracht, verwondering en betrokkenheid. En concrete stappen te ondernemen.

Ik ontleen mijn inspiratie aan mijn eigen verwondering en dankbaarheid dat ik na jarenlange depressies, waarin ik niet kon werken, nu al weer acht jaar meedoe. Het werk doe waar ik van houd.  Geniet van mijn leven, een bevredigende balans gevonden heb tussen inspanning en tijd voor mezelf.

Mijn ziekte werd uiteindelijk mijn goudmijntje. Het moeizame proces van een nieuwe weg vinden, soms bijna opgeven, maar toch doorgaan en uiteindelijk, na veel terugvallen, ontdekken dat mijn ziel het antwoord gaf, is beschreven in mijn blog. Sindsdien schrijf ik op deze blog ook over hoe je in het dagelijks leven met een depressie kunt omgaan en over transformatie.

Met vriendelijke groet,
Annet Kuyper

2 Reacties op “Even voorstellen…

  1. Ha Annet,
    Bekijk voor het eerst je website en zie daar een leuk hoofd…
    Heb net je column ‘Transformatie’ uitgeprint en hang ‘m op, dat wordt dan wel het toilet, hoop dat je dat niet erg vind, maar waar vinden mijn cliënten anders een plek om eens rustig iets te lezen waar ze ook nog wat aan hebben…?
    Liefs, Yvonne

  2. Johnk371

    I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. No man is wise enough by himself. by Titus Maccius Plautus. decbckdekace

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s