De Healing Code en (oude) overtuigingen

Today I Please MyselfOvertuigingen zijn uitgangspunten die we ons zelf ooit verteld hebben om gebeurtenissen in ons leven te duiden en te plaatsen. Ze vormden eens ons houvast, maar kunnen een gevangenis worden. En ons steeds weer opnieuw in vergelijkbare omstandigheden of bij hetzelfde soort mensen brengen.

Als wij bijvoorbeeld op een cruciaal moment alleen gelaten zijn in onze vroege jeugd, kunnen we de overtuiging opvatten dat we er een heel leven lang alleen voor zullen staan en van niemand hulp hoeven te verwachten. Maar we waren mentaal en emotioneel nog niet volgroeid en we konden nog geen rijp afgewogen oordeel vellen. We kunnen deze overtuiging nog steeds hebben als we twintig, veertig of zestig zijn. Daardoor missen we mogelijkheden, die zich voordoen, omdat we ze gewoonweg niet zien of ons er niet voor openen.

Als je ouders je broer altijd stimuleerden, omdat ze zich meer met zijn capaciteiten konden identificeren dan met de jouwe, kan het zijn dat je jezelf vertelt dat jij nooit succesvol zult zijn, omdat je jezelf nooit goed genoeg vindt. Dit is slechts een overtuiging. Op het moment dat je die doorbreekt, verandert je bereik enorm.

Wetenschap bouwt haar feiten op bewijs, vanuit het idee dat de wereld te begrijpen is door observatie, experimenten en voorspelbaarheid.

Onze overtuigingen kunnen in onze beleving even sterk zijn als feiten die door de wetenschap worden aangetoond. Omdat we ze soms heel lang niet herkennen als eigen gedachteconstructies, die hun kracht al lang verloren hebben. Ze golden ooit, maar we vergaten ze te veranderen.

Het veranderen, loslaten en genezen van oude overtuigingen is Healing Code-werk. Dat maakt de weg vrij naar genezing van symptomen, van ziekte en onveranderlijke gedaagdenpatronen.

Ik kijk samen met je naar datgene waar je het meeste last van hebt, omdat dat de invalshoek is naar je cellulaire herinneringen.

We kijken naar welke overtuiging je toen hebt opgebouwd.

In je vroege jeugd, of in de baarmoeder, of ook al generaties voor je in je familie.

Ik test als Healing Code Practitioner waar de oorsprong ligt en daarna maak ik een Healing Code. Speciaal voor jou en jouw situatie

Daarmee kun je jezelf behandelen.

Dan kunnen herinneringen aan scherpte inboeten, dan kun je andere dingen creëren dan voorheen in je leven. Je wordt krachtiger, gezonder en gelukkiger. De liefde in je leven neemt toe en de angst neemt af.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Over de Healing Code

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s