De Healing Code en genade

Why people don't heal - Caroline Myss, Ph.DDe Healing Code brengt genezing. Van binnenuit, niet van buitenaf. Met de Healing Code breng je elke keer een stroom van liefde naar de organen van je lichaam toe.

Liefde geneest. Om te genezen is het heel belangrijk om jezelf niet in de weg te zitten. Het te kunnen laten gebeuren. Denken zit vaak zo in de weg.

Een moment van genade haalt je vaak uit je denken vandaan. Genade komt in zoveel vormen. Soms subtiel, soms krachtig. Genade is als een zachte deken als je troost nodig hebt.

Soms manifesteert genade zich als synchroniciteit. Je ontmoet ineens iemand in je leven of maakt iets mee, waarvan je weet: dit moest zo zijn. Dit komt op precies het goede moment. Dit lijkt gearrangeerd door iets wat groter is dan ik. Dat gebeurt vaak als je het het meest nodig hebt en het minst verwacht.

Genade is als een licht waardoor je ineens begrip en inzicht krijgt in een situatie waarin je steeds vastdraaide en duidelijk wordt wat je daarvoor absoluut niet zag. Genade trekt zich niet zoveel aan van wat we als onoverkomelijk beschouwen.

Genade kan ons optillen naar een andere staat van bewustzijn waarin we overstroomd worden door een onbekende energie, een onbeschrijfelijke combinatie van liefde, hoop en onbevreesdheid, waardoor we iets onmogelijks volbrengen.

Door genade weet je dat elk obstakel dat je tegenkomt, opzij zal gaan op het juiste tijdstip. Genade is volstrekt niet logisch. Volgt niet de lineaire wetten. Daarom kan een ziekte of een crisis, die normaal jaren nodig zou hebben om te herstellen, soms genezen of oplossen in een onvoorstelbare korte tijd. Genade geeft de mogelijkheid je boven je mogelijkheden uit te tillen en steun in je leven aan te trekken als je die nodig hebt.

Het is tegelijkertijd uitdagend en een stil genoegen geloof te hebben in deze kracht die we niet zien.

Annet Kuyper-Coppoolse

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Over de Healing Code

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s