Voor u gelezen: De Healing Code van Alex Loyd

 De chemie van het lichaam wordt aangestuurd door kwantum cellulaire velden.
Murray Gell-Man, Nobelprijswinnaar.

De Healing Code - Alex LoydAls ik niet op de healing code was gewezen door mijn nuchtere Friese vriendin Trudie had ik het boek na een paar hoofdstukken opzij gelegd.

Wat toch weer een super Amerikaanse aanpak om een prachtige (zelf) genezingsmethode te presenteren, ook voor depressies. De inhoud is beslist de moeite waard, omdat die je een methode aan de hand doet om met je depressie aan de gang te kunnen. Een eenvoudige methode die veel impact kan hebben.

Er staan (mij te) veel patiëntenverslagen in het boek, maar ook een gedegen wetenschappelijke onderbouwing voor deze methode voor zelfgenezing.

Ik vind de methode heel geloofwaardig. Omdat die een gebied bereikt, waar je denken, cognitieve therapieën of visualisatie geen invloed op heeft, hoe je ook je best doet.

Alex Lloyd werkte eerst tien jaar als beëdigd dominee, daarna haalde hij dokterstitels als natuurgenezer en psycholoog. Hij had een succesvolle privépraktijk voor counseling en alternatieve therapieën.

Hij reisde twaalf jaar over de wereld om genezing te vinden voor de depressie van zijn vrouw Tracy. Zij vertelt op zijn website hoe ze regelmatig gedachten had aan zelfmoord en elke methode en elke pil of supplement heeft geprobeerd. Maar niets hielp.

Op een terugvlucht van een seminar, heeft hij haar aan de telefoon; het gaat dan heel slecht met haar. Op die vlucht kreeg hij een inzicht, een openbaring. Hij begrijpt dat hem een kwantum geneeswijze geopenbaard wordt die met de energiefrequentie van mensen werkt. (die je zelf kunt beïnvloeden). De methode geneest zijn vrouw Tracy compleet.

Onze liefdevolle herinneringen sturen genezende frequenties uit door ons hele lichaam. Maar onze negatieve herinneringen veroorzaken stress, zodra we onze huidige omstandigheden ervaren als bedreigend, zelfs wanneer ze dat niet zijn. Als deze constante stress niet wordt afgebroken, veroorzaakt die uitbraak van ziekten, waar we bijvoorbeeld een genetische aanleg voor hebben of anderszins. Onze bewuste geest beslaat 10 procent van onze reactie en onze onbewust geest 90%.

Het is belangrijk om je negatieve herinneringen die negatieve overtuigingen over jezelf veroorzaken, te neutraliseren. Deze overtuigingen kunnen niet goed worden aangepakt, omdat ze zich als het ware schuil houden. Een mens is bang opnieuw te worden bezeerd. Je kunt jezelf behandelen met de Healing Code.

Alex Loyd presenteert in dit boek een oefening van zes minuten, die je minimaal een keer per dag moet doen, wil het effect hebben. Het zijn eenvoudige handgebaren rond je hoofd, waarbij je een negatieve herinnering stap voor stap neutraliseert.

Annet Kuyper-Coppoolse

Uw reactie

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Over de Healing Code

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s